Blogg

Här kommer blogginlägg från mig om spaningar samt vad som sker i min verksamhet.

Jag ställer ut min konst

Det känns så jätteroligt att få ställa ut min konst i Kalix konsthall på Folketshus. Vernissagen gick jättebra och jag känner mig nöjd över de verk jag presenterar. Det är lite extra nervöst att ställa ut helt ensam i en stor fin konsthall. Det är ju en del av mig själv som jag visar upp. Jag är samtidigt mycket tacksam och glad för den fina respons som jag hittills fått och vernissagen var en mycket trevlig tillställning med fina möten.

Jo förresten, Kalix kommun kom och överraskade när jag och min dotter som bäst höll på att hänga upp konsten och gjorde en LIVE-sändning. Det var en väldigt trevlig överraskning och min dotter tyckte jag skötte mig så jag är nöjd 🙂

Kika gärna in på min utställning om du har möjlighet. Jag ska göra mitt bästa att via sociala medier (Instagram och FB) dela med mig lite från utställningen så att ni som inte finns inom närområdet kan ta del av den.

Önskar dig en trevlig höst!

Äntligen får vi träffas igen

Bricka med garnmotiv

Nästan ett år sedan sedan förra inlägget, mycket har hänt även om vi inte setts.

Sommaren har varit helt fantastiskt, att äntligen få vara ute och träffa er alla igen, på Kvarnkonst i Kukkola, Haparanda, Överkalixmarknad och Stora Nolia i Piteå.

Så kom hösten och med den mina nya brickor med premiär på Mat & Hantverksmarknad i Strömsund, Råneå och sedan Höstmarknad på hemmafronten, Ytterbyn, Kalix.

Jag är verkligen tacksamt över hur väl mina nya brickor blev mottagna.

Tack till Dig som stöttar mig <3

Ny hemsida

Stenhjärta mitt i naturen

Hej alla!

Hemsidan är äntligen klar och det känns riktigt kul att kunna visa upp mina produkter och målningar på ett bättre sätt än tidigare. Det är alltid nya projekt på gång och jag känner mig väldigt peppad över vad framtiden har att erbjuda.

Tack till Picknick Media!

Hör av dig om du hittar något du är intresserad av så hjälper jag gärna till, kan alltid göra något ihop!

/Susanne